AppWriter Windows

AppWriter er et unikt læse- og skrivestøtteværktøj til Windows, som giver ordblinde alle de nødvendige værktøjer til at læse og skrive tekst på dansk. AppWriter har integreret oplæsning og ordforslag samt mulighed for at oprette personlige profiler.

 

Funktioner

1 Talesynteserne i AppWriter sætter nye standarder for oplæsningskvalitet. Vælg mellem flere forskellige oplæsningstrategier, herunder læs markeret tekst, læs fra markøren, læs ord, læs sætning for sætning, juster læsehastigheden og få ordene farvemarkeret, mens de læses op.

2 AppWriter indeholder kontekst-baserede ordforslag. Ordforslagene foreslås i en ordliste, hvor det også er muligt at høre de enkelte ord, før de overføres til teksten.

3 AppWriters ordprædiktion har integreret fonetisk stavning samt jokertegn til at hjælpe med at søge det korrekte ord frem. Vi har tilføjet to specielle tegn: * og ?. *-tegnet står for et eller flere tegn, mens ? står for ét tegn. Hvis du fx kun ved at ordet “interessant” starter med “in” og slutter på “nt”, kan du skrive “in*nt”, og så vil ordprædiktionen automatisk finde alle ord, der starter med “in” og slutter på “nt”.

4 Du får hjælp til at læse og skrive på dansk, britisk engelsk og tysk.

5 AppWriter Windows er fuldt integreret med Microsoft Office.

6 Den unikke brugerprofil i AppWriter giver adgang til avancerede indstillingsmuligheder. Her kan du tilføje ord til ordbogen, justere den fonetiske stavning og vælge mellem forskellige oplæsningsstrategier. Din profil gemmes i skyen og kan altid tilgås fra alle AppWriter-versioner uanset platform. Du vil derfor altid have dine personlige indstillinger med dig.
7 Hvis du allerede har en brugerprofil fx fra AppWriter Cloud eller fra AppWriter på iPad, skal du bruge den samme profil i AppWriter Windows.